perjantai 3. helmikuuta 2017

Tammikuun väriterapiaa

Anteeksi etten ihan pysynyt haasteen sunnitellussa aikataulussa. Illat on kovin lyhyitä ja kotihommatkin pitää hoitaa ja koirat sekä muut velvollisuudet. Meinannut olla virkkausaika turhan vähissä viime aikoina. Yritän viikonlopun aikana saada korjattua tilannetta edes hetkellisesti ;)

Olen siis mukana Sirpukan Solmuissa blogin vuosi väriterapiaa haasteessa.

No, valmis tästä nyt kuitenkin tuli ja nopeasti tulikin kun oli paksuhko lanka ja koukku numero 8. Lankana tässä takissa on Novitan Teddy-lanka. Väri on poltettu oranssi, mutta näissä sisäkuvissa ei väri pääse kunnolla esille.

Ei ole nyt kotona ketään jonka saisin assariksi kuviin, niin kuvat eivät kerro läheskää koko totuutta tästä työstä. Mallinukke on tälle takille aivan liian kapea. 

Virkkasin ensin yhden ison isoäidinneliön, muistaakseni halkaisija noin 90 cm. Hihat tein aika pitkähköt ja lopuksi vielä virkkasin kiinteitä silmukoita valmiin takin ympäri. 

3 kommenttia:

 1. Ei tartte anteeksi pyydellä, kaikki tekee silloin ku ehtii. (: Vaikuttaa hauskannäköiseltä takilta! Jos saat parempia kuvia joskus, niin ois kiva nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän saada paremmat kuvat ennen kuin takki lähtee saajalleen.

   Poista
 2. Pehmeän oloinen takki! :) Ja tosiaan ei mitään anteeksi pyydettävää, kaikilla on omat kiireensä ja haasteensa arjessa. :)

  VastaaPoista