torstai 30. maaliskuuta 2017

Turkoosi maaliskuu

Olen mukana vuosi väriterapiaa haasteessa ja aina nippanappa kerkeän saada kyseisen kuun työn valmiiksi :D Olen kuitenkin päättänyt etten ota harrastuksesta, haasteesta enkä bloggaamisesta paineita.

 En osannut edes ennalta aavistaa, että vuosi 2017 tulee olemaan näin kiireinen, ainakin tämä alkuvuosi on ollut yhtä matalalentoa, deadlinet paukkuu siellä ja täällä.  Olen kyllä kerennyt iltaisin virkkaamaan, töitä vaan on tänne päivittämättä (ovat kuvaamatta) jo useampi. Päivittelen niitä tässä viikon sisään (ehkä). Yksi isompi työ mikä on jo valmiina, on päättelyä vailla, olisi noin miljoona-biljoona langanpätkää pääteltävänä. Milloinhan sitä oppisi päättelemään samaa tahtia kun vaihtaa väriä?


Maaliskuun väriksi vuosi väriterapiaa haasteessa olin valinnut jo etukäteen turkoosin. Virkkasin ihan perustossun ohjeella Novitan Seitsemän veljestä langasta, tuplalangalla tohvelit. Suunnitelmissa oli tehdä hieman erilaiset tohvelit, mutta näistäkin tuli kivat, loppui turkoosi kesken. Taas sain jämälankoja kulutettua :)

4 kommenttia:

 1. Kivat tossut! (: Miulla on turkoosi toukokuun värinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Piti äkkiä keksiä jotain, että pysyn haasteessa mukana :D Joko olet suunnitellut mitä teet turkoosista?

   Poista
  2. Turkoosista on tulossa ihan vaan sukat, mutta ajattelin kokeilla jotain uutta pitsi- tai palmikkomallia pitkästä aikaa. (:

   Poista
 2. Hienot tossut! Punainen/pinkki passaa hyvin turkoosin kanssa. :)

  VastaaPoista