torstai 11. helmikuuta 2016

Eteiseen uusi verho

Meillä on eteisessä pieni ikkuna johon joka vuosi yritän keksiä kivaa verhoa. Saa olla valoa läpi päästävä kun eteinenkin on pieni ja ikkuna vasta pieni onkin niin valo on erittäin tervetullutta. Päätin kokeilla virkattua verhoa Novitan Miami-langasta ja olenkin tyytyväinen lopputulokseen. Ajatukset jo liitää tulevassa jouluverhossa millaisen voisi eteisen ikkunaan tehdä :D Eletään nyt kuitenkin ainakin kevät tämän verhon kanssa....


Ohjetta minulla ei ole sen enempää antaa kuin että tein ensin kuusi palaa jotka yhdistin jonoksi ja sen jälkeen tein verhon yläosan pylväillä ja ketjusilmukoilla. Seuravaksi virkkasin tukevoittaakseni verhon reunoja molempiin reunoihin kolme riviä pylväitä ja lopuksi virkkasin verhon alaosaan muutaman kerroksen kiinteitä silmukoita ja aivan lopuksi nirkkoreunan. 


En pingottanut paloja erikseen, vaan silitysraudalla höyrytin koko verhon kun olin sen saanut pääteltyä.


Vaaleansininen ei ole minulle se kaikkein tutuin väri. En karsasta mitään väriä erityisesti mutta tietyt värit vaan miellyttävät silmääni enemmän kuin toiset värit. Olen kuitenkin tyytyväinen, että astuin mukavuusalueeni ulkopuolelle ja otin verhoon myös vaaleansinistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti