lauantai 21. tammikuuta 2017

Kevätlapaset

Muutama päivä sitten ulkona paistoi aurinko ja vesi tippui räystäistä, ilmassa oli kevättä! Nytkin paistaa aurinko ja on yksi aste pakkasta. Sain kevätauringosta idean virkata itselleni lapaset autoiluun ja kevätulkoiluun. Lapasissa ei ole lainkaan villaa. En nyt edes muista langan merkkiä mistä lapaset virkkasin. Vyötteet ovat kadonneet. 


Joustinneule on virkattu kaksinkertaisella vauvalangalla, jonka merkkiä en myöskään muista. Kaivelen vaan lankavarastojani ja yritän käyttää tänä vuonna mahdollisimman tehokkaasti jämälangat pois. Lapaset on virkattu kokonaisuudessaan tuplalangalla, kutosen koukulla.


Ohjetta lapasiin ei ole, vaan virkkasin omasta päästäni. Hieman kurkkasin aiemmin kirjoittamaan ohjetta (klik), mutta nämä lapaset tein pylväillä, kiinteillä silmukoilla olisi tullut tiiviimmät. Tosin en edes hakenut tiiviyttä näihin kevätlapasiin.


Taidan lähteä nauttimaan vielä auringonpaisteesta ja illalla paneutua tammikuun haasteeseen. On meinaan vielä vaiheessa....aloitin kyllä jo eilen illalla :D Olen mukana vuoden ajan haasteessa, josta voi lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti