perjantai 30. kesäkuuta 2017

Täällä taas kera kesäkuun vihreän

Ei, ei ja ei on vastaukseni. Sain ihanan sähköpostin jossa tiedusteltiin onko blogini kuollut. Ei ole, mutta säästöliekillä kyllä :D Kiitos sinulle ihana ihminen kiinnostuksestasi pientä blogiani kohtaan, olipa ihana tunne kun luin meilisi. "Kamala" keväinen hullunmylly on vaan jatkunut. Ikävähän tässä on virkkausaikaa, mutta kyllä sekin koittaa taas! Päässä pyörii kyllä virkkuut jatkuvasti ja ideoita pääni kyllä suorastaan tursuaa :D

Yksi tilaustyö valmistuu tässä ihan näillä näppäimillä, siitä sitten myöhemmin kuvia kun saan valmiiksi asti. Olen siis kerennyt vähän virkkaamaankin ja päättelemään paljon lankoja :D

Nyt on jo puoli vuotta takana vuosi väriterapiaahaastetta ja minä olen edelleen kaiken hopun keskellä mukana. Taas pieni työ, mutta tein kuitenkin. Väriksi olin valinnut kesäkuussa vihreän. Vihreä on yksi lempivärejäni.

Elämässäni tapahtuu suuria muutoksia ja niiden valmistelukin on vienyt aikaa, pennut lähtivät kesäkuun alussa maailmalle, toinen tytöistä jäi meille ja vaikka koulusta alkoi loma, on kouluun liittyviä projekteja riittänyt vielä kesäkuussakin.


Kesäkuun työnä virkkasin tiskirätin, jossa päävärinä oli vihreä. Bambulangasta virkattu tiskirätti on virkattu nelosen koukulla.


Tiskirätin malli on poimittu Pinterestistä, siellä malli oli virkattuun liinaan.

Nyt nostan jalat virkkaamalleni rahille ja alan lukemaan seuraamiani blogeja. Ihanaa olla täällä taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti