keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Rahin uusi elämä virkattuna

Ihana kummityttöni tiesi, että haaveilen rahista jonka voisin päällystää virkaten. Hän pelasti roskalavalta mulle ehjän ja hyvän keinonahkaisen rahin. Mulla oli valmiiksi virkattuna isoäidin ympyröitä joilla päätin rahin päällystää. En edes muista mitä olen ollut noista ollut tekemässä, ehkä peittoa? Muutama isoäidin ympyrä jäi vielä yli, eiköhän niillekin vielä käyttöä löydy.

Yksi tämän vuoden tavotteistani on saada keskeneräiset työt pois kaapeista ja toinen on, saada kaapissa oleville langoille käyttöä, turhaa siellä pölyttyvät.


Rahin päällinen on virkattu nelosen koukulla Novitan Seitsemän Veljestä langasta. Lopussa alkoi useimmat värit loppumaan, mutta päätin etten hae kaupasta yhtään uutta lankaa ja selvisin niillä langoilla mitä kaapista löytyi. Toki muita värejä olisi vielä löytynyt vaikka kuinka ja paljon, mutta en lähtenyt niitä tähän sotkemaan, halusin säilyttää valitsemani värimaailman.

Se onkin sitten  toinen tarina miten tämä pysyy meidän suuressa koiraperheessä siistinä, hieman on arka väri meille, mutta koitetaan selvitä ;)

Tämä on minun silmään todella kaunis, rakastan värejä ja tykkään, että kotini on värikäs. Jokin aika sitten virkkasin toiseen rahiin yksivärisen päällisen, sekin on kiva! Nyt meillä on kaksi rahia. Aiemmin virkkaamani rahin päällinen löytyy täältä.


4 kommenttia:

 1. Kiva! Mulla on jemmassa pyöreä tekonahkainen rahi. Olen haaveillut juuri tämäntyyppisestä ratkaisusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä haaveilen pyöreästäkin rahista :D

   Afrikankukkarahi kävi myös mielessä mutta tähän oli sopivasti matskua valmiina.

   Poista