maanantai 25. joulukuuta 2017

Hiljaiselon katkaisu


Huhhhuh mikä syksy on ollut, jäi koko blogin kirjoittaminen ja samaten virkkaaminen ollut enemmänkin kuin vähällä. Vuosi väriterapiaa haastekin jäi kesken ja se harmittaa eniten! Mutta minkäs teet kun on muutakin elämää kuin käsityöt.

Reilut kaksi viikkoa ennen joulua otin virkkausspurtin ja sain virkattua tossuja, jotka lopuksi konehuovutin, yhteensä peräti yhteensä kymmenet tossut tuli tehtyä. Osaan virkkasin varret ja osaan en. Meidän lähipiirissämme näistä tohveleista on tullut joulun suosikkilahjat ja näitä toivottiin ja onneksi kiireet helpotti ja oli aikaa tehdä, toki nämä on todella nopeat tehdäkin.Tässä joistakin tossuista kuvat, yritän saada myöhemmin muistakin otettua kuvat kun tossun saajia tapaan, kerkesin ne paketoimaan ennen kuvaamista. Sinne meni :D Kaikki näissä kuvissa olevat tossut on virkattu ja huovutettu Novitan Joki-langasta, varret on virkattu Novitan Woolista, tuplalangalla. Virkkasin ja huovutin tossuja myös Dropsin Eskimo-langasta, niistä ei nyt ole kuvia. Dropsin Nepal-lanka on ihanaa! Virkkasin isoäidinkolmiomallilla huivin, tämäkin meni joululahjaksi, kovasti houkutti jättää itselleni :D

Nyt otan "menetetyn syksyn" takaisin ja uppoudun muiden blogeihin koko syksyn edestä ja ihastelen mitä kaikkea muut ovat saaneet syksyn aikana tehtyä. Sain minäkin onneksi kasvatettua yhden pentueen, tehtyä muuton, opinnot etenevät ( enää noin puoli vuotta valmistumiseen) ja suuri pihakin on saatu hoidettua ja kaikki muu elämä, eikä ole parisuhteenkaan hoito ihan unohtunut.

2 kommenttia:

  1. Ihania tossuja ja mukava kuulla sinusta. :) Ja asiat on hyvä pitää tärkeysjärjestyksessä, koukut, langat ja blogit eivät mihkään katoa, vaikka välillä onkin taukoa. ;) Levollisia joulunpyhiä ja mukavaa loppuvuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla ettei minua ole kokonaan unohdettu :) Ei ne katoakaan, olet kyllä niin oikeassa. Tässä kiireessä olen huomannut miten olen kaivannut virkkausta, stressin ehkäisijääni. Kiitos, samoin sinulle leppoisaa loppuvuotta!

      Poista